CYKLER I BUTIKKEN

Vi har et stort udvalg af cykler, fra følgende mærker. Det vi ikke har i butikken, vil vi meget gerne bestille hjem.

Her kan du i ro og mag, få et overblik over vores cykler og priser.

centurion cykel

centurion-logo

Centurions smarte og moderne cykler til kunden, giver dig en kvalitetsbevidst cykel. Centurions citybikes er kendt for deres ambitiøse sammensætninger hvor du får hjul, gear og udstyr der gennemtænkt til hvad netop du som kunde har behov for.

Gå til Centurion's website

Trek cykel

Trek logo

Amerikanske Trek som er blandt de førende indenfor sportscykler i verden, såsom racercykler, mountainbikes, gravel, fitness samt børnecykler. Hos buhlcykler.dk kan vi byde dig på et bredt og gennemtænkt sortiment hvor kvalitet og tanke bag produktet er i højsædet. Vælger du en Trek cykler, får du garanteret innovation og teknik i høj klasse. Vi siger hos buhlcykler.dk, at du får value for the money.

Gå til Trek's website

Frog cykel

Frog bikes

Frog bikes, som er et engelsk slagfast brand indenfor børnecykler. Frog gør op med traditioner som 16, 18, 20 samt 24 og 26 tommer cykler. Hos Frog skal du blot måle dit barns skridtlængde og vælge den størrelse der passer bedst. Frog bikes har ikke blot gjort det let for dig som kunde at vælge men også skabt nogle af branchens letteste cykler, hvilket er en klar fordel for netop dit barn.

Gå til Frog's website

Specialized cykel

Specialized logo

Specialized har med deres utrolige erfaring indenfor cykelproduktion nået uanede højder når vi snakker om cyklens komfort. Med Specialized Body Geometry koncept, er du garanteret den ypperste kombination af komfort og fart, som giver bedste køreoplevelse, bedre end noget andet brand.

Med samtidig et højt innovationsniveau sætter specialized blandt andet nye højder hvad angår eksklusive cykler og udstyr.

Gå til Specialized's website

winther cykel

Winther logo

Winther er et af danmarks ældste cykelmærker og hos buhlcykler.dk finder du primært winthers solide el-cykler. Winthers el-cykler er målrettet til dig der ønsker stabilitet og effektivitet. Winther leverer el-cykler i med både forhjulstrukne motorer og centertrukne motorer.

Gå til Winther's website

Specialized cykel

Raleigh logo

Raleigh er mærket du skal gå efter hvis du ønsker retrolooket. Engelske Raleigh er klassisk i deres udseende og den perfekte bycykel hvis du er storby-menneske. Raleigh er kendt for deres friske farver og intelligente sammensætninger af udstyr.

Gå til Raleigh's website

Nishiki cykel

Nishiki logo

Er du ung, frisk og sporty kan du ikke komme udenom Nishikis friske ungdomscykler. Nishiki er modige, med valg af blandt remtræk på nogle af deres modeller. Nishiki kan opfylde dine behov, såvel du er pendler eller bare har mod på en hurtig og sporty cykel. Nishiki er et velkendt og solidt brand hvor tanke giver mening.

Gå til nishiki's website